TU TAMBÉ POTS SER EL MILLOR CANDIDAT!

TU TAMBÉ POTS SER EL MILLOR CANDIDAT!

Resultado de imagen de ENTREVISTA SELECCIÓ

L’èxit d’una entrevista té a veure, en gran part, amb la preparació prèvia per part del candidat o candidata. Per això, a la matèria d’orientació de 4t d’ESO s’ha  proposat als alumnes l’oportunitat d’entrenar-se seriosament, per tal que en la primera o en la propera entrevista de feina/ educativa tinguin més seguretat i, com a conseqüència, més possibilitats d’assolir èxit.

Els següents vídeos, mostren les entrevistes guionitzades, protagonitzades i enregistrades pels alumnes de 4t d’ESO,   i que constitueixen un model amb diferents pautes per tal de poder afrontar amb major seguretat i coneixement diferents tipus d’entrevistes de selecció, ja siguin laborals o a nivell educatiu.

Vídeo entrevista accés a un Programa de Formació Inicial.

  

Vídeo preparació entrevista col.lectiva de feina.

 

Leave a Comment